Dunántúli Napló

2017. február 21. (kedd)
Eleonóra

BAON.hu

2010. május 5. 17:13 , Legutóbb frissítve: 2014. január 20. 17:13
A baon.hu kiadónk válasza a XXI. századi média kihívásaira. A friss hírek, képgalériákkal és videókkal illusztrált esemény-beszámolók mellett számos közösségi és egyéb szolgáltatással várjuk látogatóinkat.

Egyre többen választják az internetet elsődleges hírforrásul. A hírek, információk világában a világhálóra való csatlakozásnak a megye városaiban, településein sincs akadálya. Nő a számítógéppel való ellátottság: a vállalatok internetre csatlakozása mellett gyorsan bővül a magánszemélyek otthoni vagy mobil internet előfizetés is.

A 2006. május 23-án útnak indított baon.hu az elmúlt évek során kiadónk elsőszámú online termékévé vált. 2014 elejére naponta átlagosan 20 ezer látogató keresi fel a megyei médiában mértékadó hírportált.

A baon.hu Bács-Kiskun megyei hírek gyors feldolgozását, publikálását tekinti elsődleges feladatának, valamint azt, hogy a helyi események kapcsán fórumot biztosítson olvasóinak, ahol megoszthatják egymással véleményüket. A Helyi hírek rovat – az egyik legfontosabb tartalom – az Axel Springer helyi hírhálózatának, a Petőfi Népének az információs bázisára épül, de külsős tudósítók is küldenek anyagokat. A legfontosabb eseményeket igyekszünk a történés után a lehető leghamarabb képgalériával együtt feltenni.

Képes tartalmakból azonban nem csak a hírek kapcsán bőséges az ajánlat a portálon. A kikapcsolódás jegyében - az elsősorban fiatalok körében népszerű – bulikrók, partikról szóló fotósorozatokból is széles a választék.
Mint az közismert, az internet a változás világa - ennek a változásnak igyekszik megfelelni a baon.hu is, tartalmainak és szolgáltatásainak folyamatos fejlesztésével.

7 érv az online hirdetés mellett:

  • A jövő generációit leginkább a neten érjük el.
  • Az oldalon található hirdetések figyelemfelkeltőek. Az érdeklődők egy kattintással azonnal részletes információhoz juthatnak.
  • Az online hirdetések teljesítménye mérhető.
  • Az online hirdetések feltöltését követően az esetleges hibás megjelenések azonnal módosíthatók.
  • Az online hirdetések a szöveges hirdetésektől az audiovizuális megjelenítésig számtalan formát ölthetnek.
  • A hirdető céljától és a kreatív anyagtól függően az online hirdetés azonnali és közvetlen reakciót is ki tud váltani (pl. kattintás információért, feliratkozás, ajánlatkérés, megrendelés).
  • A vásárlási döntéshez szükséges összes információ hozzákapcsolható az online hirdetéshez.

Ha a Baon.hu weboldalon szeretne hirdetni:
Tekintse meg hirdetési ajánlatunkat , és keressen minket, hogy személyre szabott ajánlatot adjunk Önnek:
E-mail: nikolett.frankhauzer@axelspringer.hu

vissza
  • A+
  • A-
  • P
baon